220 γρ μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη

70 γρ βούτυρο light

1 ζαχαρούχο γάλα

2 κρόκους

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι μεγάλο

Αλέθουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα απλώνουμε σε μια ταρτιέρα. Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 C. Την αφήνουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα τους κρόκους με το ξύσμα λεμονιού για να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα να ενωθούν τα υλικά. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από την ψημένη βάση μπισκότων. Ψήνουμε στους 160 C για περίπου 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.