Διατροφικό Τεστ iDNA

Συχνά αναρωτιόμαστε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε αλλά πιθανόν είναι ικανά να επηρεάσουν την πορεία του βάρους και την κατάσταση της υγείας μας. Τα γονίδια είναι ένα βασικό “συστατικό” του οργανισμού μας που δεν μπορούμε να παρέμβουμε, αλλά μπορούμε πλέον να ανακαλύψουμε.

Το iDNA αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για να γνωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η γενετική μας προδιάθεση μπορεί να επηρεάσει  τη διατροφή, το μεταβολισμό και την σωματική μας  δραστηριότητα. Πραγματοποιείται γρήγορα και ανώδυνα με  απλή συλλογή δείγματος από τη στοματική κοιλότητα,  προσφέροντας υψηλή αξιοπιστία αποτελέσματος.

Μετά την υλοποίηση του προσωπικού σας DNA test θα λάβετε την πλήρη αναφορά των αποτελεσμάτων , που θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τα γονίδια που εξετάζονται. Για την άρτια κατανόηση των αποτελεσμάτων, επεξηγούμε, εμείς οι ίδιοι, τις πληροφορίες απλά και κατανοητά.

Τα στοιχεία που συλλέγονται αποτελούν απάντηση σε πολλά ερωτήματα της καθημερινής σας ζωής!

Τα γονίδια μας καθορίζουν τον τρόπο και την ώρα της ημέρας που  μεταβολίζουμε καλύτερα την τροφή που καταναλώνουμε.

Ταυτόχρονα, το iDNA test φανερώνει χρήσιμα στοιχεία για την τάση που έχουμε ως οργανισμοί ,στην εμφάνιση της παχυσαρκίας.

Γνωρίζοντας όλες αυτές τις πληροφορίες στοχεύουμε στη γρηγορότερη απώλεια βάρους και στη μακροπρόθεσμη διατήρηση της μέσω ενός εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου.

Πολλές φορές ψάχνουμε ποιο συστατικό της διατροφής μας είναι εκείνο που δεν μπορεί ο οργανισμός μας να ανεχτεί (πέψει) ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να προκαλεί συμπτώματα όπως το φούσκωμα και οι γαστρεντερικές διαταραχές.

Η γλουτένη και η λακτόζη είναι δύο συνήθεις ύποπτοι που μπορούν να ανιχνευθούν μέσω του iDNA test και να περιοριστούν στο διαιτολόγιο με σκοπό την ανακούφιση των συμπτωμάτων αυτών.

Σε κάποιους ανθρώπους η υψηλότερη κατανάλωση καφεΐνης από εκείνη που ο οργανισμός μπορεί να ανεχτεί οδηγεί σε μια αίσθηση αυξημένου άγχους, υπερέντασης και νευρικότητας.

Το iDNA test έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ευαισθησία μας στην καφεΐνη και την ικανότητα του οργανισμού να την μεταβολίζει (αποβάλλει) από το αίμα.

Είναι γνωστό ότι τα γονίδια μας επηρεάζουν την αξιοποίηση των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που λαμβάνουμε από τη διατροφή καθώς πολλοί υγιείς άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα απορρόφησης.

Με τη χρήση του iDNA test μπορούμε να προλάβουμε τυχόν ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά και να ενισχύσουμε τις αντιοξειδωτικές ανάγκες του οργανισμού.

Σίγουρα έχουμε αναρωτηθεί όλοι γιατί δεν επωφελούμαστε στον ίδιο βαθμό από το ίδιο πλάνο άσκησης.

Η απάντηση είναι πως τα γονίδια έχουν μεγάλη επίδραση στην δύναμη, την αντοχή και το μέγεθος των μυϊκών ινών του κάθε ατόμου.

Η ανάλυση του γενετικού μας προφίλ μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τον τύπο της άσκησης που ταιριάζει σε κάθε οργανισμό και την γενετική μας προδιάθεση για τραυματισμούς.

Βλέπουμε λοιπόν πως ένα προσωποποιημένο γονιδιακό τεστ μπορεί να μας φέρει πιο κοντά σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής , προλαμβάνοντας γενετικές δυσλειτουργίες του οργανισμού μας που δεν είχαμε τη δυνατότητα έως τώρα να γνωρίσουμε.

Λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές που βασίζονται στο γενετικό σας προφίλ!