Ποιοι Είμαστε

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Πετράλωνα

Βαρβάρα Καρμίρη

Η Βαρβάρα Καρμίρη είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης της Διατροφής-Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (2001).

Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης έχει ασχοληθεί με τη διατροφική αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών και έχει λάβει εξειδίκευση στα νοσοκομεία Παίδων–Αγία Σοφία, Λαϊκό, Σισμανόγλειο και Γ. Γεννηματά.

Από το 2003 είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Ερυθραίας, ενώ από το 2014 είναι η υπεύθυνη διαιτολόγος στο γραφείο nutrimed Πετραλώνων, αντιμετωπίζοντας πλήθος περιστατικών.

ΚΑΡΜΙΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Κλείστε το δικό σας (δια ζώσης ή online) ραντεβού

ΚΟΛΛΙΑΛΗ ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Πετράλωνα

Έλενα Κολλιαλή

Η Κλινική Διαιτολόγος–Διατροφολόγος Κολλιαλή Έλενα σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε το 2018. 

Έχει εργαστεί σε γνωστή εταιρεία τροφίμων και σε γυμναστήρια ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναλάβει πληθώρα περιστατικών ως εργαζόμενη σε διαιτολογικά γραφεία. 

Παράλληλα, έχει αποκτήσει εμπειρία και στο κομμάτι της Κλινικής Διατροφής καθώς το 2020 έχει εργαστεί ως Κλινική Διαιτολόγος σε Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρόνιων Πασχόντων (Άσυλο Ανιάτων).

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την Παιδιατρική Διατροφή αλλά και τις Διατροφικές Διαταραχές διεξάγοντας μαθήματα διατροφικής αγωγής και παρουσιάσεις σε παιδιά και αθλητικές ομάδες νέων, αντίστοιχα.