Εξ αποστάσεως συνεδρίες

Σήμερα, ίσως πιο αισθητά από κάθε άλλη εποχή, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Επομένως, διενεργούμε εύκολα και γρήγορά διαδικτυακά ραντεβού καθώς οι πελάτες μας βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο ή ζουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό!

Τα διαδικτυακά ραντεβού πραγματοποιούνται μέσω skype, viber, messenger κλπ. ενώ την εξ αποστάσεως παρακολούθηση διευκολύνει ιδιαίτερα η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του γραφείου, μέσω του αντίστοιχου app. Στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα θα βρείτε το προσωπικό σας αρχείο (μετρήσεις, διαιτολόγια), πληροφορίες και λοιπό έντυπο υλικό που θα χρειαστείτε (εναλλακτικά το απαραίτητο υλικό αποστέλλεται μέσω email).

H εξ αποστάσεως αξιολόγηση της σύστασης του σώματος σας (στο γραφείο πραγματοποιείται μέσω λιπομέτρησης) γίνεται με λήψη και αξιολόγηση διαδοχικών φωτογραφιών (από συγκεκριμένα σημεία του σώματος υπό καθορισμένες προϋποθέσεις).

Επομένως, πλέον οι χιλιομετρικές αποστάσεις, δε μπορούν να εμποδίζουν τη προσπάθεια σας να φροντίσετε το σώμα μας και την υγεία σας!

Με ένα κλικ ο διαιτολόγος σου στον υπολογιστή σου!!!