Γνώμες Πελατών

Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Πετραλώνων

Η Γνώμη Σας

Η Βαρβάρα με βοήθησε πάρα πολύ με τα κιλά της καραντίνας. Το πρόγραμμα που μου ετοίμασε ήταν ακριβώς στα μέτρα μου και στις ανάγκες της καθημερινότητας μου, με αποτέλεσμα να μη δυσκολεύομαι ούτε στα ψώνια ούτε στην προετοιμασία των φαγητών. Είναι υποστηρικτική και ταυτόχρονα "αυστηρή", ώστε να σε βοηθήσει να μην παρεκκλίνεις, και να πετύχεις πιο εύκολα και γρήγορα το στόχο σου. Έχω συστήσει και άλλες φίλες μου στην Βαρβάρα και είχαν επίσης πολύ καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ!

Βασιλική Γ.

Η Έλενα είναι μεθοδική και αποτελεσματική στη δουλειά της αφού διαθέτει σημαντικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σε ακούει προσεκτικά και δίνει πρακτικές λύσεις στους προβληματισμούς σου. Με βοηθά πολύ να διαχειριστώ την απότομη αύξηση του σωματικού μου βάρους καθώς και ορισμένα θέματα υγείας που εμφανίζονται με την πάροδο της ηλικίας.

Άννα Μαρία Κ.

Επισκέφτηκα την κα Καρμίρη την άνοιξη του 2020. Ήθελε η 15αχρονη κόρη μου να πάρει συμβουλές διατροφής από κάποιον ειδικό. Για τον εαυτό μου, δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να απευθυνθώ σε άλλον έναν διατροφολόγο θεωρώντας βάσει την μέχρι τώρα πορεία μου ότι δεν έχει σε τίποτα να με διαφωτίσει άλλος ένας ειδικός... Στο ιστορικό μου να προσθέσω και αρκετούς διαιτολόγους και ινστιτούτα αδυνατίσματος που έχω επισκεφτεί, αλλά πρωτίστως και δυο αποτυχημένες βαριατρικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκα, χάνοντας αλλά και ξαναπαίρνοντας συνολικά πάνω από 70 κιλά. Συνόδευα την κόρη μου σε κάθε της επίσκεψη η οποία ακολουθούσε πιστά και με απόλυτη πειθαρχία αυτά που της έλεγε η κα Καρμίρη, και τα οποία έχει κάνει πλέον τρόπο ζωής. Ακόμα δεν έχω καταλάβει, καθώς ήταν πάντα πολύ διακριτική, πώς με έπεισε να ξεκινήσω κάτι για τον εαυτό μου μέσα στις λίγες συνεδρίες που έκανε η κόρη μου. Ξεκίνησα 18/9/2020και έκανα την πρώτη επίσκεψη. Έναν χρόνο μετά, μείον 30 κιλά και έχοντας βάλει στη ζωή μου την άσκηση (κι αυτό επίτευγμα την κας Καρμίρη-έπαιρνα το αυτοκίνητο ακόμη και για να διανύσω 200 μέτρα απόσταση) συνεχίζω και νιώθω πιο υγιής και πιο καλά από ποτέ. Ευχαριστώ πολύ Βαρβάρα για όλα!!! Συνέχισε να εμπνέεις αποτελεσματικά!

Ρένα Γ.

Αρχικά η Έλενα με βοήθησε να απαλλαγώ εύκολα και γρήγορα από τα κιλά της καραντίνας. Στη συνέχεια, όμως με στήριξε να πάω ένα βήμα παρακάτω.... Να οργανώσω τα γεύματα μου, να βελτιώσω τη σχέση μου με το φαγητό και να βρω χρόνο για να με φροντίσω! Όντας υπέρβαρη μία ζωή έχω επισκεφθεί αρκετούς διαιτολόγους και ινστιτούτα αισθητικής χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά η προσπάθεια μου έπιασε τόπο! Πλέον έχω αποκτήσει ένα υγιές σωματικό βάρος και συνεχίζω τη προσπάθεια έχοντας αλλάξει συνήθειες (μαγειρεύω, γυμνάζομαι, περπατάω). Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την υπομονή σου! Σε κάθε συνάντηση μας είσαι γλυκιά, ευγενική και «αυστηρή» όταν χρειάζεται.

Μαριάννα Γ.

Επισκέφτηκα το ιατρείο της κλινικής διαιτολόγου, κ. Βαρβάρας, αρχικά για μένα. Λόγω της επιστημονικής κατάρτισης και της επικοινωνίας, την εμπιστεύτηκα και για τη διατροφική καθοδήγηση του εφήβου γιου μου. Βρήκα πολύ σημαντικά την κατανόηση, το χαμόγελο και την ενθάρρυνση. Στα υπέρ ότι έβρισκε εναλλακτικές διατροφικές προτάσεις προσαρμοσμένες στην καθημερινότητά μας και δεν προσπάθησε να προσαρμόσει το δικό μας πρόγραμμα και δυνατότητες προετοιμασίας γευμάτων σε ένα διαιτολόγιο "φασόν". Συστήνω το συγκεκριμένο διαιτολογικό γραφείο για εφήβους κι ενήλικες!

Έλενα Θ.

Κλείστε το δικό σας (δια ζώσης ή online) ραντεβού