4 ασπράδια μαρέγκα

¾ φλ ζάχαρη καστανή

2κ.σ. κακάο

2 φλ καρύδια ψιλοκομμένα

½ κ.γλ. κανέλα

1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού

80 γρ κουβερτούρα τριμμένη

Μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Ανακατεύουμε τα ασπράδια μαρέγκα με τη ζάχαρη (βροχιδόν). Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Με ένα κουτάλι της σούπας τοποθετούμε το μίγμα σε μέρη σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Όχι μεγάλη ποσότητα σε κάθε μερίδιο γιατί διπλασιάζονται κατά το ψήσιμο. Ψήνουμε στους 180Cγια 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα ξεκολλάμε από το αντικολλητικό χαρτί και ανά δύο τα ενώνουμε μεταξύ τους τοποθετώντας ανάμεσα τη μαρμελάδα.