1 κιλό φρέσκες γαρίδες πλυμένες

2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 μαραθόριζα ψιλοκομμένη

1 κούπα ψιλοκομμένες φρέσκες ντομάτες

½ φλιτζάνι του τσαγιού ούζο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

½ φλιτζάνι του τσαγιού ντομάτα

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

αλάτι πιπέρι

Μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μαραίνουμε το κρεμμύδι με τις γαρίδες και τη μαραθόριζα για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε το σκόρδο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη passata, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό μας να μελώσει. Προσέχουμε στο ανακάτεμα να μην λιώσουν οι γαρίδες. Τέλος, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.